Laadpalen

Bij Kremers bieden we een uitgebreid scala aan diensten voor het plaatsen van laadpalen. Als experts op het gebied van duurzame energie en elektrotechniek zijn we er trots op om bij te dragen aan de groei van elektrische mobiliteit. Onze ervaren teams zorgen voor een vlotte installatie van laadpalen, of het nu gaat om particuliere woningen, bedrijfspanden, parkeergarages of openbare locaties. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het project, van het ontwerp en de planning tot de installatie en het onderhoud, om ervoor te zorgen dat klanten kunnen genieten van betrouwbare en efficiënte laadinfrastructuur.

Met onze diensten voor het plaatsen van laadpalen streven we naar maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. We beginnen met een grondige analyse van de locatie en de elektrische capaciteit, om de meest geschikte laadpalen en configuraties te bepalen. Of het nu gaat om langzaam, snel of ultrasnel laden, we selecteren hoogwaardige laadpalen van gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan de nieuwste normen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.

Daarnaast bieden we uitgebreide ondersteuning bij de installatie en het onderhoud van laadpalen. Onze teams werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat de installatie vlekkeloos verloopt en de laadpalen optimaal functioneren. We zorgen voor een veilige aansluiting op het elektriciteitsnet en kunnen indien nodig upgrades uitvoeren om te voldoen aan de vereiste vermogensvereisten. Bovendien bieden we regelmatig onderhoud en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat de laadpalen altijd in topconditie zijn en een probleemloze laadervaring bieden aan gebruikers.

Kortom, bij Kremers kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding als het gaat om het plaatsen van laadpalen. We streven ernaar om de energietransitie te versnellen en duurzame mobiliteit te bevorderen door betrouwbare en efficiënte laadinfrastructuur te leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw laadpalenprojecten.

Smappee

Slimme laadpalen voor thuis, onderweg
en op kantoor

Smappee EV Line, dat is jouw alles-in-één slimme laadoplossing. Of je wagen nu thuis geparkeerd staat, je onderweg bent of tijdens de werkuren op kantoor een laadstation gebruikt. Onze EV laadoplossingen klaren de klus allemaal. Zo slaag je er niet alleen in om je wagen thuis op een slimme en efficiënte manier tot 6x goedkoper op te laden, maar voorzie je ook jouw laadpark van een duurzame laadoplossing.

De voordelen van ev laden met Smappee?

Goedkoper laden dan ooit tevoren dankzij dynamische tarieven en load-balancing

Realtime en historisch inzicht in laadkosten en totaal energiegebruik

Ingebouwd energiebeheersysteem voor een zuinig en efficiënt laadverbruik thuis

Smappee-installateurs zorgen voor een snelle en veilige installatie

Autonome overbelastingsbeveiliging: geen gesprongen zekeringen meer

Prioritair laden en kortingen op maat van jouw gebruikers

Efficiënte laadopties bij jouw laadpark dankzij load balancing van AC én DC-laden

En dat allemaal met een elegant design met sfeervolle verlichting

Mennekes laadstations

Het familiebedrijf Mennekes is opgericht in 1935 in Kirchhundem in het Sauerland. Mennekes is een toonaangevende fabrikant van industriële stekkers en stopcontacten en eMobility laadoplossingen. Het type 2 laadstekker dat de universele standaard in Europa is, is zelfs het normontwerp van Mennekes.

Wij hebben de laadoplossing genaamd ‘Amtron compact’ opgenomen in ons assortiment. Dit is dé thuislader van Mennekes. Deze compacte laadstation is een goede oplossing voor het laden van auto’s in de particuliere sector. Het beschikt namelijk over 11 kW laadvermogen en een vaste type 2 laadkabel. alleen in om je wagen thuis op een slimme en efficiënte manier tot 6x goedkoper op te laden, maar voorzie je ook jouw laadpark van een duurzame laadoplossing.

Klaar om uw project te starten?

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.